Over mij

Mijn naam is Monique Kisteman (1976), getrouwd en moeder van 2 zonen (17 en 19 jaar). Al 25 jaar werk ik als leerkracht in het basisonderwijs. Eerst 20 jaar in Zeewolde en nu in Harderwijk. Ik heb in alle groepen al lesgegeven. Ik hou van afwisseling en vind het dan ook fijn om af en toe van groep te wisselen. Ook heb ik al aardig wat cursussen gevolgd, o.a. coach voor mindfulness in het onderwijs, coach beelddenken, autisme in de klas, de Kernvisiecoach en Relax Kidscoach. 

De laatste jaren merk ik dat het door de grote groepen lastig is om elk kind de persoonlijke aandacht te geven die ik graag zou willen geven. Ook merk ik dat veel kinderen tegenwoordig druk met van alles en nog wat zijn. Zelf heb ik ervaren wat voor rust het kan geven om niet altijd 24/7 aan te staan en ook tijd en aandacht aan jezelf te geven. Verder ben ik graag creatief bezig en ook vaak buiten in de tuin te vinden.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik de opleiding tot kindercoach heb gevolgd. Het afgelopen jaar heb ik me vooral gespecialiseerd in de Kernvisie methode en Relax Kids. Op deze manier hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan meer zelfvertrouwen, rust in het hoofd, positief zelfbeeld en dat kinderen weer stevig in hun schoenen mogen staan!